4 voedingsmiddelen moet je in huis hebben tijdens de Corona epidemie (lockdown)

// 4 VOEDINGSMIDDELEN DIE JE IN HUIS MOET HEBBEN TIJDENS DE CORONA EPIDEMIE (LOCKDOWN) //

Ik kan je deze wel allerlei tips geven om af te vallen maar eigenlijk ben ik daarvoor niet in de stemming en ik denk jij ook niet. Het zal best zo kunnen zijn dat je de komende dagen meer tijd in huis doorbrengt en dat je daardoor meer gaat eten omdat je helemaal uit je ritme bent dus vandaag zal ik een aantal tips geven hoe je goed voor jezelf kunt zorgen op het gebied van voeding en welke voedingsmiddelen je het best kunt kopen in de supermarkt. Maar geen paniek, het is niet nodig om dit in grote getale in te slaan zodat je met een voorraad zit voor de komende 5 jaar.

Wat kun je nog meer op je boodschappenlijstje zetten behalve diepvries fruit en groenten, vlees en vis, noten en zaden en volkoren graanproducten?

Mijn favorieten zijn o.a. veggie burgers en vleesvervangers, eieren, zuivel producten (met lange houdbaarheid), rijst, bonen en peulvruchten in blik en pindakaas.

Wees lief voor je lichaam en voedt het juist nu extra. Natuurlijk zijn er nu veel mensen die voedings en vitamine supplementen gebruiken, en eerlijk gezegd gebruik ik die ook om mijn weerstand een extra booste te geven maar een sterk immuunsysteem haal je niet alléén uit een pilletje of poedertje dus kies ook voor eten met een hoge voedingswaarde en geniet met mate van bewerkte voeding. 

*

Wat heb jij nog snel gekocht, ingeslagen of gehamsterd in de supermarkt?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *