Wil jij starten met makkelijk en verantwoord keto / koolhydraatarm of koolhdraatbeperkt eten én afvallen? Zet de BMIS voedings app op je telefoon op Ipad en ontvang elke dag een menu met heerlijke recepten, afgestemd op jouw wensen en voorkeuren.

Ontdek nu de BMIS voedings app! De app maakt een menu op maat met heerlijke recepten. Allemaal verrassende, lekkere maaltijden, die bovendien snel klaar zijn en waar het hele gezin van mee kan eten. Geen streng dieet en vooral heel lekker kunnen blijven eten. 

Ben jij klaar om de eerste stap te zetten naar een keto / koolhydraatarm of koolhydraatbeperkt eetpatroon waarmee je nu écht gaat afvallen? 

Meld je aan en krijg 1 maand toegang tot de BMIS voedings app

Hoe werkt de BMIS voedins app?

Je kunt dagelijks inloggen in de BMIS voedings app. 

Elke dag start met het overzicht van vandaag. 

Je kunt een daily check-in doen en mij (jouw coach) laten weten hoe je je voelt.  

Je kunt het laatste nieuws lezen, waaronder updates en blogs.

Bij voeding kun je jouw menu bekijken (toon meer ->). Voor elke dag staat het dagtotaal caloriëen aangegeven, de macro verdeling van eiwitten, hoolhydraten en vetten in procenten of grammen.

Daaronder vind je alle maaltijden en tussendoortjes die je die dag gaat eten. Staat er een gerecht of recept bij die je liever overslaat? Je kunt eenvoudig maaltijden vervangen en zo zelf kiezen voor wat je lekker vindt. Het voedingsplan wordt samengesteld uit meer dan 1500 lekkere recepten, genoeg keuze dus!

 

De recepten bevatten een duidelijk overzicht met foto.

Ook zie je labels (waarop je recepten kunt zoeken of uitsluiten) aangegeven zoals “vegetarisch” en “lactose”.

De ingrediëntenlijst is voor 1 persoon en is aan te passen naar het aantal tafelgenoten die de maaltijd mee eten. Ernaast staan de bereidingswijze en voedingswaarde.

De ingrediënten voor alle gerechten en recepten zet je heel gemakkelijk op een boodschappenlijstje. Dit kun je per dag doen of voor alle menu’s van de gehele week. Ook kun je de boodschappen zelfs direct naar de online winkelwagen verschuiven van Albert Heijn en thuis laten bezorgen voor het gemak. 

Het menu kun je gemakkelijk bekijken op je mobiele telefoon of tablet en heb je dus snel bij de hand. Printen is vanuit de app niet mogelijk (die mogelijk heb ik als coach wel, dus een geprint menu is op aanvraag beschikbaar).

Voedingsvoorkeuren: eetmomenten 

Je kunt per dag jouw gewenste aantal eetmomenten inplannen. Volg je door de weeks Intermitting Fasting? Dan kun je het ontbijt van maandag t/m vrijdag uitsluiten. Eet je in het weekend geen tussendoortjes in de ochtend omdat je dan geniet van een laat uitslapers-ontbijt? Dan sluit je het tussendoor eetmoment uit en kies je voor 5 eetmomenten.

Ook kun je zelf kiezen voor welk type tussendoortje (bijvoorbeeld, hartig / noten / rauwkost / overig) in het weekschema moet komen of welk type avondmaaltijd je wilt eten (bijvoorbeeld soep / salade).

Voedingsvoorkeuren: intoleranties

In jouw menu kun je voedingsmiddelen uitsluiten die je niet lust (bijvoorbeeld olijven of zalm) en intolerantie aangeven:

 • gluten
 • lactose
 • noten
 • vis
 • vlees (vegetatisch)

Wat is het verschil met de boeken en de BMIS voedings app?

Boeken: In de boeken staan 4 standaard weekmenu afgestemd op het seizoen. Elk weekmenu bevat 1200 – 1300 kcal. Je kunt zelf jouw caloriebehoefte uitrekenen via de online calculator en tussendoortjes toevoegen van de tussendoortjeslijst.

BMIS voedings app: In de app staat er elke dag een menu voor je klaar die je zelf helemaal op maat samenstellen zoals jij het lekker vind en jou het beste uit komt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor recepten met een maximale bereidingstijd van 10 minuten. Bij de recepten hoort ook nog eens een super handig boodschappenlijstje bij die je (op je mobiele telefoon) kunt bekijken zodat je makkelijk en snel je boodschappen kunt doen of online kunt bestellen bij AH.

Waar krijg je allemaal toegang tot met de BMIS voedings app?

 • Een persoonlijke intake met vragenlijst
 • De BMIS voedings app waarop je op elk gewenst moment kunt inloggen
 • In je persoonlijke account kun je jouw weekschema naar wens aanpassen
 • In je persoonlijke account kun je jouw wekelijks weegmoment en gewicht noteren
 • Alle ingredienten van de maaltijden kun je op een handig boodschappenlijstje zetten of online bestellen
 • Toegang tot gezonde en koolhydraatarme recepten
 • Toegang tot de vragen en support via de chat met jouw coach
 • Mogelijkheid om de BMIS voedings app voordelig te verlengen

Dat klinkt goed! Ik wil één maand (1 maand) toegang tot de BMIS voedings app