Mindset op maandag

// MINDSET OP MAANDAG //

Mindset tip:

Elk resultaat begint met een gedachte.

Ik geloof er sterk in dat gedachten leiden tot gevoelens, die omgezet worden in acties wat leidt tot resultaten. Elk gewenste resultaat begint dus bij je gedachten.

Je denkt:

➪ Nu is niet het goede moment om aan een nieuw dieet te beginnen, ik wacht wel tot ik meer tijd heb om gezonde eetgewoonten aan te leren.

➪ Het is een drama om naar de supermarkt te gaan en ik heb geen zin om een ellenlange boodschappenlijst op te moeten schrijven dus ik koop veel kant-en-klaar producten

➪  Ik lig liever met een zak chips op de bank dan dat ik een gezonde maaltijd voor mezelf kook.

Maar wat als je anders gaat denken en tegen jezelf zegt:

➪  NU is het juist hét moment om te werken aan gezonde eetgewoonten via de VYTAL app. want als het mij lukt om in deze hectische periode mijn eetgewoontes te veranderen, dan lukt mij straks eigenlijk alles!

➪  Ik maak gebruik van de VYTAL app waarin ik mijn maaltijden kan inplannen en laat de app automatisch een boodschappenlijst aanmaken. 

➪ Ik ga mijn tijd nuttiger besteden dus i.p.v. TV kijken gebruik ik de VYTAL app om nieuwe recepten te ontdekken zodat ik snel en makkelijk een gezonde maaltijd op tafel kan zetten.

Dus als jij nu denkt; ik wil graag aan gezonde eetgewoonten werken en afvallen maar ik heb geen tijd, het kost teveel moeite en ik heb geen idee hoe ik moet beginnen?

Laat de VYTAL app je dan al het werk uit handen nemen. Met VYTAL maak je binnen enkele minuten automatisch een persoonlijk voedingsschema afgestemd op jouw behoeften en wensen, inclusief boodschappenlijst.

Wil jij niet alleen werken aan gezonde eetgewoonten maar ook aan mindset? Of wil jij toch begeleiding van een coach i.p.v. alles zelf uitzoeken?

Neem contact met mij op of reageer onder dit bericht voor 2 weken GRATIS online begeleiding!


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *