Nieuw by BMIS… VYTAL!

// NIEUW bij BMIS… VYTAL! //

Het is eindelijk zover dat ik het nieuws met jullie kan delen!Ik was al een tijdje op zoek naar een tool waarmee ik mijn cliënten niet alleen beter en sneller van dienst kon zijn, maar ook kon inzetten voor online coaching en dat heb ik dus inmiddels gevonden!Vorige week heb ik mezelf als coach aangesloten bij VYTAL en maak ik gebruik van software die het afvallen nóg makkelijker maakt.

De software bestaat onder andere uit de VYTAL voedingsapp voor cliënten wat aansluit op een online coach omgeving waaruit ik optimale begeleiding en intensieve ondersteuning geef.

Waarom heb ik gekozen voor VYTAL?

Ik hoef geen ingewikkelde berekeningen meer te maken, calorieën te tellen of handmatig voedingsschema’s in elkaar te puzzelen wat betekend dat ik een groot deel van mijn tijd kan besteden aan hetgeen waar mijn hart ligt; coaching en begeleiding geven op het gebied van voeding.

Waarom moet jij kiezen voor VYTAL?

Als jij alles al geprobeerd hebt en van dieet naar dieet wisselt, geen resultaat ziet op de weegschaal of in de spiegel, geen motivatie hebt om zelf alles uit te denken, graag de vastigheid krijgt van een dagmenu met makkelijke recepten, persoonlijk voedingsadvies op maat wilt krijgen én begeleiding wilt krijgen van een deskundige coach maar daar niet de hoofdprijs voor wilt betalen.

Wat krijg je met VYTAL?

➪ Een persoonlijk voedingsschema op maat en daarmee wordt volledig rekening gehouden met jouw doelstelling en voorkeuren.

➪ Geen streng dieet want ik vind het vooral belangrijk dat je lekker moet kunnen blijven eten én moet kunnen blijven genieten van een wijntje en chocolade.

➪ Een gepersonaliseerd dagmenu zodat je weet wanneer en wat je moet eten voor snel resultaat.

➪ De app houdt o.a. rekening met het aantal eetmomenten, macronutriënten, allergieën, voedingsvoorkeuren en bereidingstijd dus nooit meer uren in de keuken staan.

➪ Toegang tot 1000+ lekkere recepten dus nooit meer de vraag “wat moet ik eten vandaag?”

➪ Een handig boodschappenlijst, afgestemd op de gekozen maaltijden en recepten. In één klik op de knop staat alles voor je opgeschreven.

➪ Een privé chat functie waarin je 24/7 vragen kunt stellen aan jouw coach.

Wat gaat VYTAL je dus opleveren?

Een duidelijk plan waarbij je zonder tijd en geld te verspillen in korte tijd makkelijk een paar kilo kan afvallen.

Je zit zowiezo nog 4 weken in sociale isolatie waarbij het belangrijk is om goed voor jezelf, zowel geestelijk als lichamelijk te zorgen. Wil je nu niet de stap ondernemen om een paar kilo af te vallen voor die gewenste bikinibody (want wellicht zit je in de zomer gewoon in je achtertuin i.p.v. op een strand of zwembad, niemand die je ziet), doe het dan voor je algehele gezondheid.

Neem contact op voor meer informatie en start vandaag nog!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *