Nieuwe ontwikkelingen

// NIEUWE ONTWIKKELINGEN //

Mijn praktijk ligt momenteel stil. Deels omdat ik mijn werkuren niet meer kan besteden aan mijn huidige werkzaamheden, deels omdat ik in mijn praktijk geen cliënten meer kan ontvangen voor voedingsadvies en weeg- en meetmomenten. Fysieke afspraken moet ik afzeggen maar ook cliënten die afspraken annuleren wegens omstandigheden. 

Vele ondernemers kregen onlangs het treurige nieuws dat ze hun winkel, kantoor, salon of studio voorlopig moeten sluiten en ook in mijn netwerk zie ik veel collega’s die met hun handen in het haar zitten en geen raad weten hoe te handelen in deze situatie. 

Maar ik ga niet met de pakken neerzitten, ik heb voor hetere vuren gestaan. En ik ben mijn praktijk gestart vanuit een passie voor het “puzzelen met voeding”, liefde voor coaching en de wens om mensen te helpen, dus ik ga door ookal moet dat op een andere manier.

Inmiddels ben ik aan het onderzoeken hoe ik mijn werkzaamheden als gewichtsconsulent online kan voortzetten. De eerste stappen heb ik al ondernomen en ik ben momenteel druk met voorbereidingen treffen. 

Deze situatie zorgt er ook voor dat ik nu kansen moet pakken en benutten. Ik heb besloten dat een idee waar ik al heel lang mee in mijn hoofd rondloop gewoon ga uitvoeren, puur en alleen omdat dat past in de nieuwe vorm zoals ik mijn bedrijf in de toekomst zie. Alles geeft mij het gevoel; dit is het moment waarop je zo lang op gewacht hebt. En laat het toeval zijn dat ik vorige week iets in mijn schoot geworpen kreeg, waar ik al een lange tijd naar op zoek was. 

Maar daar kan ik jullie later meer over vertellen…. erg flauw, ik weet het maar ik wil ook niet op zaken vooruit lopen dus nog even geduld hebben!

Vanaf volgende week ga ik jullie dus nog steeds voorzien van tips en advies maar ook een kijkje geven in mijn dagelijkse werkzaamheden. Want als ik niet IN mijn praktijk kan werken, dan kan ik nog wel AAN mijn praktijk werken. Ik ga dus niet zitten blijven dromen maar doen! Als ondernemer moet je dus blijven ondernemen, ook in deze tijden.

Wat ga jij NU doen? En waarmee kan ik jou helpen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *