Ik heb Body and mind in shape opgericht met als doel vrouwen te helpen om van hun lichaam te houden, mindset te veranderen, afvallen én te genieten van ALLE voedingsmiddelen op een manier die hen helpt hun doelen te bereiken op het gebied van gewichtsbeheersing.

De methode die ik in mijn praktijk gebruik is het flexibele dieet. Deze manier van eten is gebaseerd op een maximaal aantal calorieën per dag en een juiste verdeling van drie macronutriënten; koolhydraten, eiwitten en vetten (afkorting = macro’s).

Het is een flexibele manier van eten dat mensen helpt gewicht te verliezen zonder zich al te beperkt te voelen in de voeding keuzes en zonder schuldgevoel te laten genieten van lekker eten.

Dit zorgt voor veel meer vrijheid, omdat je alle voedingsmiddelen kan eten, zolang ze maar in de dagelijkse calorie budget en macro’s passen.

Op deze facebook pagina geef ik informatie over deze effectieve manier van eten en hoe te starten met het flexibele dieet en tellen van macro’s als je succesvol wilt afvallen of andere body goals wilt bereiken.

Wat zijn body goals? Dit is voor iedereen verschillend. Voor de één kan het dus zijn afvallen, vetverlies, strakker in je vel zitten, een gespierder lichaam of simpel weg de juiste balans vinden in je voeding en daarmee fitter en energieker worden.

Ik laat je zien hoe je dit kunt bereiken terwijl je gewoon van brood, pasta, taart, chocolade of ander lievelingseten kan blijven genieten!