Wil jij met een makkelijk en verantwoord koolhydraatarm of koolhdraatbeperkt eten én afvallen? Begin nu met mijn online programma en ontvang iedere week een nieuw weekmenu met heerlijke recepten. 

Ontdek nu de BMIS weekschema planner! De online planner maakt een weekmenu op maat met heerlijke recepten. Allemaal verrassende, lekkere maaltijden, die bovendien snel klaar zijn en waar het hele gezin van mee kan eten. Geen streng dieet zonder koolhydraten en vooral heel lekker kunnen blijven eten. 

Ben jij klaar om de eerste stap te zetten naar een koolhydraatarm of koolhydraatbeperkt eetpatroon waarmee je nu écht gaat afvallen? 

Begin nu met mijn online programma en meld je hier om de BMIS weekschema planner twee weken uit te testen.

Hoe werkt het weekschema?

Je ontvangt elke week een melding per e-mail met het bericht dat je weekschema voor je klaar staat. Om deze te bekijken kun je inloggen met een wachtwoord op je besloten persoonlijke account of je klikt op de knop “bekijk weekschema” in de e-mail. Daarna krijg je automatisch toegang tot jouw persoonlijke account en kun je jouw weekschema inzien.

Het weekschema bevat 7 dagen, waarbij dag 1 op maandag begint. Voor elke dag staat het dagtotaal caloriëen aangegeven, de macro verdeling van eiwitten, hoolhydraten en vetten in grammen en het aantal gram vezels.

Daaronder vind je alle maaltijden en tussendoortjes die je die dag gaat eten. Staat er een gerecht of recept bij die je liever overslaat? Je kunt eenvoudig maaltijden vervangen en zo zelf kiezen voor wat je lekker vindt. Het voedingsplan wordt samengesteld uit meer dan 1500 lekkere recepten, genoeg keuze dus!

De recepten bevatten een duidelijke ingrediëntenlijst voor 1 persoon, de bereidingstijd en de bereidingswijze van het recept. Eventuele tips staan eronder aangegeven.

De ingrediënten voor alle gerechten en recepten zet je heel gemakkelijk op een boodschappenlijstje. Dit kun je per dag doen of voor alle menu’s van de gehele week. Ook kun je de boodschappen zelfs direct naar de online winkelwagen verschuiven van Albert Heijn en thuis laten bezorgen voor het gemak. 

Het weekschema kun je gemakkelijk bekijken op je mobiele telefoon, tablet of computer/laptop en heb je dus snel bij de hand. Printen is alleen op dit moment nog niet mogelijk. 

Voedingsvoorkeuren: eetmomenten 

Je kunt per dag jouw gewenste aantal eetmomenten inplannen. Volg je door de weeks Intermitting Fasting? Dan kun je het ontbijt van maandag t/m vrijdag uitsluiten. Eet je in het weekend geen tussendoortjes in de ochtend omdat je dan geniet van een laat uitslapers-ontbijt? Dan sluit je het tussendoor eetmoment uit en kies je voor 5 eetmomenten.

Ook kun je zelf kiezen voor welk type tussendoortje (bijvoorbeeld, hartig / noten / rauwkost / overig) in het weekschema moet komen of welk type avondmaaltijd je wilt eten (bijvoorbeeld soep, salade, bloemkool- of broccolirijst)

Voedingsvoorkeuren: intoleranties

In het weekschema kun je voedingsmiddelen uitsluiten die je niet lust (bijvoorbeeld olijven of zalm) en intolerantie aangeven:

 • gluten
 • lactose
 • noten
 • vis
 • vlees (vegetarisch)

Wat is het verschil met de boeken met standaard weekmenu’s?

Boeken: In de boeken staan 4 standaard weekmenu afgestemd op het seizoen. Elk weekmenu bevat 1200 – 1300 kcal. Je kunt zelf jouw caloriebehoefte uitrekenen via de online calculator en tussendoortjes toevoegen van de tussendoortjeslijst.

Online programma: Volg je het online programma met de weekschema planner dan ontvang je iedere week een flexibel weekmenu die je zelf helemaal op maat samenstellen zoals jij het lekker vind en het jou het beste uit komt. Daar hoort ook nog eens een super handig boodschappenlijstje bij die je (op je mobiele telefoon) kunt bekijken zodat je makkelijk en snel je boodschappen kunt doen!

Wat krijg je als deelnemer van het online programma?

 • Een persoonlijke intake met vragenlijst
 • Je krijgt een persoonlijk account waarop je elk gewenst moment kunt inloggen
 • In je persoonlijke account kun je jouw weekschema naar wens aanpassen
 • In je persoonlijke account kun je jouw wekelijks weegmoment en gewicht noteren
 • Iedere week ontvang je een persoonlijk weekmenu met een handig boodschappenlijstje
 • Toegang tot gezonde en koolhydraatarme recepten
 • Toegang tot de besloten BMIS online programma groep voor vragen en support
 • Mogelijkheid om het online programma voordelig te verlengen

Dat klinkt goed! Ik wil het online programma twee weken uittesten voor 14,95 euro (met voordelige optie om te verlengen)