Koolhydraatarm eten niet saai of eentonig hoeft te zijn. Maar het samenstellen en plannen van je koolhydraatarme maaltijden kan echter wel uitdagend zijn. Eerst moet je alle recepten bij elkaar zoeken en daar weer een passend menu van maken, want je wilt niet teveel koolhydraten eten maar ook niet teveel eiwitten en vetten. Zit jij soms met je handen in het haar en heb je geen idee hoe je zelf een koolhydraatarm menu kunt maken?

Laat je inspireren door deze weekmenu’s!

De basis van het BMIS koolhydraatarme weekmenu

In het koolhydraatarme weekmenu staan zeven gerechten voor het avondeten. Deze maaltijden zijn niet willekeurig uitgekozen maar gematcht met de folder en Bonus aanbiedingen van Albert Heijn. Voordelige recepten, goed voor de portemonnee en de slanke lijn.

Elke dag uit het weekmenu past bij een van de menu’s uit de boeken met lente en zomer weekmenu’s, dit staat er ook bijgeschreven. Scheelt weer een hoop denkwerk, tijd en geld.

Bestel de boekenbundel met koolhydraatarme weekmenu’s

Het boekenpakket bevat 2 boeken. Je ontvangt het boek met lente weekmenu’s en het boek met zomer weekmenu’s.

Elk boek bevat 4 weekmenu’s inclusief recepten voor ontbijt, lunch en avondeten plus een lijst met tussendoortjes. Dat zijn dus in totaal 8 weekmenu’s (56 dagmenu’s)

Met deze weekmenu’s ga jij koolhydraatarm eten volhouden want je hoeft nu niet meer na te denken hoeveel je mag eten of wat je moet eten.

Alle menu’s zijn samengesteld met maaltijden waarvan de hoeveelheid koolhydraten, eiwitten en vetten op elkaar afgestemd zijn.

Lekkere en makkelijke recepten die je met het hele gezin kunt eten en die zorgen voor variatie aan tafel.

Klik hier voor een inkijkexemplaar en om de boekenbundel te bestellen.

Weekmenu’s

Deze week ga je de recepten ook weer lekker voordelig maken met de kipdrumsticks, gehakt, snoeptomaatjes, feta / witte kaas, nectarines, kipfilet blokjes en avocado in de AH Bonus aanbieding

WEEKMENU:

Maandag: Kofta in paprika-tomaten saus / woe week 3 lente menu

Dinsdag: Kiprumsticks, pompoenblokjes en salade/ di week 2 zomer menu

Woensdag: Fusilli met tomaat-feta saus / ma week 4 lente menu

Donderdag: Salade met gegrilde nectarine en ham/ do week 4 zomer menu

Vrijdag: Wrap met kip gyros / vrij week 3 lente menu

Zaterdag: Gevulde courgette bootjes / woe week 4 lente menu

Zondag: Salade met kip, appel en avocado / BMIS recepten app