Mijn naam is Jelena Vinkestijn en mijn passie is puzzelen met voeding en het geven van voedingsadvies op maat. Als inmiddels 40+ vrouw weet ik als geen ander hoe het voelt om al van een hap lucht een kilo aan te komen en hoe moeilijk het kan zijn om ongewenst buikvet te verliezen die ontstaan is door hormonaal disbalans.

Ik heb Body and mind in shape opgericht met als doel vrouwen te helpen om van hun lichaam te houden, mindset te veranderen, afvallen én te genieten van ALLE voedingsmiddelen op een manier die hen helpt hun doelen te bereiken op het gebied van gewichtsbeheersing.

Sinds 2024 ben ik als gewichtsconsulente ook gespecialiseerd in voeding en overgang en help ik vrouwen naar en door de overgang heen met voedingsadvies.

De overgang… Je lichaam is in deze levensfase op zoek naar een nieuwe balans… en dat valt niet mee! Zomaar uit het niets kunnen ineens klachten opspelen die je wereld op zijn kop zetten…

En soms word je niet begrepen door je parter of huisarts en heb je het gevoel tegen een muur aan te lopen.

Maar voordat je gaat nadenken over hormoontherapie, neem eerst je lijfstijl en voeding onder de loep en vul dat eventueel aan met natuurlijke (holistische) supplementen.

En dat ga je natuurlijk niet alleen doen want daar ga ik je bij helpen. Het is tijd om weer de regie terug te nemen over je gewicht, humeur en hormonen.

Misschien ben jij van mening dat jouw lichaam je in de steek laat maar bekijk het eens anders…

Laat jouw lichaam niet in de steek bij dit natuurlijke proces en geef het de liefde, aandacht en ondersteuning die het absoluut verdient.

Als jouw gewichtsconsulent met specialisatie voeding en overgang, zal ik jouw grootste cheerleader en ondersteuningssysteem zijn en je begeleiden op reis naar en door de overgang.

Samen werken we aan het ontwikkelen van gezonde (eet-) gewoonten en krijg je weer grip op je gewicht, humeur en hormonen.

Op de facebook pagina van body and mind in shape en in de besloten facebook groep “body and mind in shape – naar en door de overgang” geef ik meer informatie over de overgang en voeding.

Liefs, Jelena