INGREDIËNTEN
* kwart ui
* knoflook naar wens
* 1 stengel bleekselderij
* kwart rode paprika
* 125 gram rundergehakt
* 150 gram bloemkoolrijst
* paprikapoeder naar wens
* Italiaanse kruiden naar wens
* chilipoeder naar wens
* 1eetlepel (olijf)olie
VOEDINGSWAARDEN:
493 kcal
Eiwit – 28 gram
Khd – 10 gram
Vet – 36 gram
Vezels – 5 gram
Recept is voor 1 persoon
BEREIDING
Snipper de ui en pers de knoflook. Snijd de bleekselderij in plakjes en de paprika in blokjes.
Verwarm de olie in en pan en rul het gehakt bruin en gaar. Voeg de ui, knoflook, paprika en bleekselderij toe en roerbak dit 5 minuten mee.
Voeg dan paprikapoeder, Italiaanse kruiden, chilipoeder,
3 eetlepels water en de bloemkoolrijst toe. Bak dit op hoog vuur 3 minuten mee.
Serveer de bloemkoolrijst roerbakschotel met gehakt op en bord. Breng op smaak met peper en zout.
Eet smakelijk!
Wil je het gehele dagmenu ontvangen? Meld je dan aan voor het online programma met weekschema planner